Dit is het moment om mijzelf persoonlijk aan je voor te stellen. Mijn naam is David Müskens, mede-eigenaar van Podotherapie Huissen.

In 2007 ben ik afgestudeerd als podotherapeut. In de afgelopen jaren heb ik in vele verschillende praktijken mogen werken van Boxmeer tot aan Veldhoven en van Nijmegen tot aan Rotterdam. Uiteindelijk ben ik in 2014 de maatschap gestart in Huissen met Janneke Startman. Door het werken op verschillende locaties met verschillende collega’s ben ik nu in staat om het beste uit alle praktijken te verwerken in een optimale behandeling voor u.

Tevens heb ik mijn diploma behaald aan het Instituut voor Sport en Bewegen te Nijmegen. Waarna ik, in combinatie met mijn eigen turnachtergrond, een jaar als vakdocent turnen heb gewerkt aan de sportacademie. Door de combinatie van dit alles heb ik mezelf ontwikkeld tot dé podotherapeutisch turnspecialist van Nederland. Meer info hierover is te vinden op www.turnpodotherapie.com

Ik beschik over vele verschillende soorten behandeltechnieken aangezien ik altijd nieuwsgierig ben naar de verschillende mogelijkheden om mensen zo optimaal en snel mogelijk weer pijnvrij te krijgen.


Graag tot ziens!

David Müskens